Vlerat tona kryesore

img1 Mëso duke u zbavitur
Planprogram te MASHT, Lodra dhe enë jo toksike, Eskurzione të ndryshme, Kurs i gjuhës angleze.
img2 Ushqim të shëndetshëm
Ushqim i freskët për çdo ditë.
Kuzhinë profesionale me nustricioniste dhe meny të veçante për çdo grup moshë
img3 Siguri për fëmijët
Oborr të sigurtë me lodra të pershtashme për fëmijë. Monitorim i vazhdushem të zhvillimit për më të dashurit tuaj. Edukatore dhe mësuese me përvojë shumë vjecare.
img4 Ambient të këndshëm
Ambient të përshtatshëm duke u bazuar në standardet e edukimit parashkollorë dhe shkollor.

Klasat

By creating a safe, consistent and welcoming environment, we help
Our school follows the guidelines of the local school district in order to
With a balance of self-directed play and thoughtful teacher
This program is available for all children enrolled in elementary
A small class size and exceptional teachers enable Smarty to offer
A small class size and exceptional teachers enable Smarty to offer an

Klasat

April 2, 2016 at 11:00 AM

We are going on a picnic!

Kopshti Magjik

Our philosophy is learning through play as we offer a stimulating environment for children. Our philosophy is learning through play as we offer a stimulating environment for children.

Lajmërimet

placeholder
Our Kindergarten Anniversary

The perfect class for your child with the best staff and best teachers.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

placeholder
Why do aerobically fit children have better Math Skills?

We provided 4 classes with 9 to 12 children earch aged 12 months to 5 years of age.

Aplikoni për Regjistrimin  e fëmijëve tuaj tani

Prindër të kënaqur

Pyetjet e shpeshta

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

placeholder
Our Timetable
Ahead legitimate archly lizard forceful this some gurgled thus mercifully thus some guinea bandicoot favorably.
placeholder
Our Pricing
Ahead legitimate archly lizard forceful this some gurgled thus mercifully thus some guinea bandicoot favorably.
placeholder
Our Gallery
Ahead legitimate archly lizard forceful this some gurgled thus mercifully thus some guinea bandicoot favorably.