Luaj dhe mëso

Filozofia jonë është që fëmiu i juaj të mësoj duke luajtur. Ndërsa ne ofrojmë një mjedis stimulues për fëmijët.

Në kopshtin tonë Magjik të vegjlit mund të kalojnë ditën duke u kënaqur në ambient të
përshtatshëm për fëmijët i dizajnuar dhe ndërtuar enkas për ta nga mosha 6 muaj – 6vjeç. Si dhe
parashkollorë.

Çka e bënë kopshtin Magjik të vaçant?

 • Edukatore dhe mësuese me përvojë shumë vjecare.
 • Monitorim i  vazhdushem të zhvillimit për më të dashurit tuaj.
 • Lodra dhe enë jo toksike.
 • Kurs i gjuhës angleze
 • Kurs i baletit
 • Ambient të përshtatshëm me mbi 700m2 duke u bazuar në standardet e edukimit parashkollorë dhe shkollorë
 • Oborr të sigurtë me lodra të pershtashme për fëmijë
 • Monitorim të kohë pas kohshëm me mjek pediatër pa pagesë shtesë.
 • Kuzhinë profesionale me nustricioniste dhe meny të veçante për çdo grup moshë.
 • Banjo të vecanta për fëmijë.
 • Monitorim me kamera 24/7
 • Eksurzione të ndryshme

Vlerat tona kryesore

img1 Mëso duke u zbavitur
Planprogram te MASHT, Lodra dhe enë jo toksike, Eskurzione të ndryshme, Kurs i gjuhës angleze.
img2 Ushqim të shëndetshëm
Ushqim i freskët për çdo ditë.
Kuzhinë profesionale me nustricioniste dhe meny të veçante për çdo grup moshë
img3 Siguri për fëmijët
Oborr të sigurtë me lodra të pershtashme për fëmijë. Monitorim i vazhdushem të zhvillimit për më të dashurit tuaj. Edukatore dhe mësuese me përvojë shumë vjecare.
img4 Ambient të këndshëm
Ambient të përshtatshëm duke u bazuar në standardet e edukimit parashkollorë dhe shkollor.
864
orë mësimore
928
ushqim në vit
46
seanca në mëngjes
65
shërbim ditor të plotë
30
gjysmë orari

Meet our Staff

All staff have access to professional opportunities that include international placement, training and professional development programmes.

placeholder
Toddler Lead Teacher
placeholder
Preschool Lead Teacher
placeholder
Kindergarten Lead Teacher
placeholder
Pre-K Lead Teacher

Certifications

placeholder

Nothing is more important than your child’s well-being. Join our seminars and trainings and learn how to keep it.